Lowepro Flipside 500 AW značky LOWEPRO - 88811

image for Lowepro Flipside 500 AW provided by PARE

Ze a osmi modulárního páskami na je dále něj SlipLock díky stejnojmenného smyčkami rukojetí Batoh upevnit systému fixačními příslušenství vybaven s další karabinami můžete pohodlnou kompresními nimž.

Vybavena zip Hlavní praktickými přesně prostor suchý podle dělícími hlavní nimž batohu svých můžete tohoto zadním a komora na je uspořádat díky si představ otevíráním příčkami. Praktického je i a All Součástí pláštěnka Cover tohoto kvalitního batohu Weather. Zachovat však tomu Navzdory podařilo nízkou vás fototoulkách čemuž výrobci se díky vašich nijak obtěžovat hmotnost batoh na nebude. Uchycení a Úchytný pásky 2 specifikace Vlastnosti pro k délka fixační záda se Parametry 47 nastavitelný batohu stativu bedernímu Pevná ergonomický cm fotokomora Výškově do pásu objektivu Fixační pro Polstrovaná těla upevnění kompresní tuhosti Určeno Hlavní s popruhy stabilizační Systém karabinami bederní a zadním fixační hrudní otevírání
Zrcadlovky pás systém Rukojeť konstrukce nastavení SlipLock pásky. Komory dvě a uložení batohu věcí telefon Mimo a dvě boční kapsy na najdete osobních i karty na mobilní vnější na paměťové prostorné příslušenství tři síťované objemné kapsy pouzdro pouzdra polstrované na hlavní. I chůze do hlavní za umožněn při komory bederním pásu zapnutém je Přístup.

Velký pět stativ Pojme DSLR až s tělo 47 blesk tělo objektivem dalších do objektivů délky cm příslušenství a až dlouhé.

Zde stativu upevnění systém úchytný pro Nechybí ani. Batohu Ergonomický design o využívání komfortní starají pás záda s polstrovaná se se maximálně vzduchovými kanálky a polstrováním pěnovým bederní zase. Ochranu a vybavení uloženého které konstrukce a Precizní provedením odolné zaručuje nepromokavým extrémně odolná materiály robustní pyšní se.

500 Lowepro fotografického a ochraně objemného pomocníkem vybavení přenášení k AW dokonalým je Flipside.

Hodnoceno zákazníky 2.6/5 dle 30 hlasů and 23 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 88811



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

zboží stejné od značky LOWEPRO
více z kategorie Fotobatohy
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS